Categories
Blog

Laptophoes met schilderij afdruk

Altijd al op zoek geweest naar een laptophoes of tas met een design van een schilderij? Bij Sleevy vind u de meest prachtige designs waaronder ook een met Van Gogh afdruk.

Laptoptas 17,3″ met schilderij abstract design is een trendy kwaliteitstas van het merk Sleevy voor het vervoeren en beschermen van uw laptop en laptopaccessoires. De 17,3″ laptoptassen van Sleevy zijn comfortabel in gebruik en hebben een uniek ontworpen design. Aan de voorzijde van de tas bevindt zich een groot accessoires compartiment met afsluitbare ritssluiting voor het opbergen van al uw benodigde laptopaccessoires. De laptoptas is met de verstelbare schouderband  comfortabel te dragen als schoudertas. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de schouderband te verwijderen en alleen gebruik te maken van de stevige handvaten.

De laptoptas heeft een slank model en is speciaal ontworpen voor het vervoeren van alleen uw laptop en eventuele accessoires. Alle onnodige extra vakken en verzwarende materialen zijn weggelaten om het gewicht van de laptoptas zo licht mogelijk te houden.  Dit heeft als groot voordeel dat deze laptoptas zeer comfortabel in gebruik is.

laptoptas Sleevy